Nyhed

Ny regionsformand/kvinde i Nordvestjylland.

Efter at Region Nordvestjylland har været uden formand i en længere periode, har en frivillig meldt sig som formand eller nærmere forkvinde. Bestyrelsen håber på stor opbakning således at regionen igen kommer i gang med aktiviteter af forskellig karakter.

 Alice Rasmussen, Næstildvej 17, i Roslev  - telefon  26 31 30 99                                                        mail: alice_maria@live.dk.
Alice er gift med Mogens Rasmussen og de har 2 børn på 7 og 5 år. 

Alice og Mogens har gennem mange år været udstillere i Kongensbro, så mange kender både Alice og Mogens.

Alice er ved at uddanne sig til social og sundhedshjælper, og har tidligere været driftsleder og passet grise. Alice har også haft en "afstikker"  til butikslivet. 
I fritiden er Alice bl.a. spejderleder i Roslev hvor hun nyder sine skønne bæver unger, men familielivet står også fremme på listen. 
Alice indrømmer at hun ikke har alverdens viden omkring traktorer, men  er af natur nysgerrig og har en sød familie der gerne viser og fortæller. 

Alice og bestyrelsen håber at der kan komme lidt gang i regionen og måske er det et feminint spark der skal til for af vi kan få afholdt nogen hyggelige arrangementer. 

I er meget velkommen til at ringe eller skrive en mail til Alice hvis I har nogen ideer til nogle hyggelige udflugter, eller lignende.